Hoppa till innehåll

Poängpromenad

  Att gå på poängpromenad är roligt för både stora och små. Det är ett bra sätt att hitta på något kul tillsammans och som en bonus får ni både motion och kunskap. Poängpromenad passar utmärkt på fester och kalas men också en alldeles vanlig dag. Dessutom fungerar det oavsett om ni är ett stort sällskap eller en mindre grupp.

  Poängpromenad

  Att göra själva poängpromenaden är också kul. När barnen hittar på frågorna kan det dessutom bli extra klurigt. Kanske frågar de till exempel om någons favoritfrukt, och just idag råkar det vara banan och inte äpple som det brukar vara alla andra dagar. Och har ni koll på alla gosedjurens namn? Riktigt så klurigt har inte vi gjort det.

  Vi har satt ihop en poängpromenad med frågor om naturen för både vuxna och barn. Redo att använda när det passar er. Bestäm en lagom promenad för tillfället, bäst passar väl en slinga ute i naturen. Gå en runda, umgås, klura och fundera. Kanske lär ni er något nytt på vägen.

  Gratis poängpromenad om naturen

  Materialet består av tio barn- och vuxenfrågor, utslagsfråga, facit och svarslappar. Allt redo att skriva ut och använda. Ladda ner här:


  Mer kul att göra i och om naturen