Köp- och leveransvillkor

Vi driver vår butik som ett hobbyprojekt och kommer göra vårt yttersta för att behandla din order så fort och smidigt som möjligt. Vi har idag ingen möjlighet att ta betalt på annat sätt än i förskott, se nedan.

Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om beställningen såsom pris, fakturerings- och leveransadress samt betalningsuppgifter. Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till shop@crownmountain.se.

Betalning

Betalning sker till vårt bankkonto eller via Swish. Uppgifter finns i orderbekräftelsen.

  • BANK: ICA Banken
  • KONTONUMMER: 9273-796 292-7

Leverans

Vi levererar alltid din order så snabbt som möjligt efter att vi bekräftat att betalning skett till vårt bankkonto, normalt inom 7 dagar. Frakt sker med Postnord och som brev. Vi har bara möjlighet att leverera inom Sverige.

Frakt är 15 kronor per försändelse.

Personuppgifter

Genom att handla hos Crownmountain accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar därför inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller skickar aldrig dina uppgifter till tredjepart.

Vad är en personuppgift?
En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.

Vilka uppgifter lagrar vi?
För att kunna hantera din beställning samt svara på frågor relaterat till din order lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik. Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss och skicka e-post om nyheter eller erbjudanden. Vi sparar inga personuppgifter längre än 6 månader.

Retur

Du har 14 dagars full returrätt på alla varor. När vi har mottagit din returorder och kontrollerat att varorna inte är skadade betalar vi tillbaka det du har betalt minus ursprunglig fraktkostnad. För retur kontakta oss på shop@crownmountain.se , uppge beställningsnummer och orsak i e-post meddelandet. Skicka aldrig varor i retur förrän du har varit i kontakt med oss. Köparen betalar returfrakt.

Frågor och funderingar?

Kontakta oss på shop@crownmountain.se