Vandra

Få inspiration och motivation för att börja vandra. Vi försöker svara på vanliga frågor kring vandring och friluftsliv, som till exempel vilken utrustning som behövs och var man kan hitta stigar och leder. Här finns dessutom tips kring att vandra med barn.


Börja vandra

Börja vandra

Vill du komma igång med vandring eller är du redan en van vandrare? Oavsett erfarenhet kan man behöva inspiration, tips och idéer. Det kan till exempel handla om att hitta nya leder och stigar. Kanske finns nästa äventyr närmre än du tror.

Vandra med barn

Vandra med barn

Att vandra med barn är mysigt, roligt och spännande på många sätt. Barnen ser och uppmärksammar saker vi vuxna så lätt missar. Det är ett utmärkt sätt att umgås och göra något tillsammans. Samtidigt får barnen uppleva naturen på ett alldeles fantastiskt sätt.

Äta ute

Äta ute

Godaste kryddan är naturen, all mat smakar godare utomhus. Det mesta går att laga men i början kan det vara skönt med enkla recept, se våra favoriter.

Naturkul

Naturkul

Saker att göra i eller om naturen för nyfikna barn och vuxna. Här finns både tips och gratis material för att upptäcka naturen och göra något roligt på vägen.