Hoppa till innehåll

Vandringsmärken

Symboliken i märkena är tydlig, du har klarat en utmaning! Samtidigt har varje märke sin egen personliga historia. När du ser ditt eget märke blir du påmind om den utmaning du klarat av. Andra som ser dig bära det blir kanske nyfikna och ber dig berätta om äventyret. Om du vandrar med barn kan märket antingen bli en extra motivation längs vägen eller en belöning när ni klarar er utmaning.

Jag gick i mål

Märket för alla vandrare som nått sitt mål. Målet kan vara att själv gå hela slingan i skogen hemma eller många etapper längs en lång vandringsled.

Jag nådde toppen

Det är en härlig känsla att nå en topp och blicka ut över omgivningen. Det här märket är för alla vandrare som steg för steg kämpat sig upp till toppen, oavsett hur hög den var.

Jag var där

Äventyr handlar ofta om att besöka spännande platser. Det kan handla om att ta sig till en specifik punkt eller en utmaning med flera platser att bocka av (kanske har du använt en av våra krysslistor). Det här är märket för dig som tog dig dit.

Om märkena

  • Storlek: 5,5 cm
  • Material: Tyg
  • Kan sys fast på t.ex. ryggsäcken

Beställ dina märken här

Pris: 40 kr/st

3-pack, mix: 100 kr Innehåller ett märke av varje variant

Frakt tillkommer med 15 kronor per försändelse

Beställ via mail till butik@crownmountain.se
Ange vilket/vilka märken du vill beställa samt antal.
Uppge även den adress märkena ska skickas till.

Bekräftelse: När vi tagit emot din beställning skickar vi en bekräftelse med betalningsuppgifter.

Betalning: Kan göras med swish eller banköverföring.

Leverans: Vi skickar alltid beställda märken så snabbt som möjligt efter att vi bekräftat att betalning skett, normalt inom 3 dagar. Frakt sker med Postnord och som brev. Vi har bara möjlighet att skicka märken inom Sverige.

Bär märket, minnet och din historia med stolthet!